Troost

Troost

Deze keer gaan we elkaar ontmoeten rondom het thema TROOST. Ieder mens heeft het op haar of zijn tijd wel eens nodig. Er zijn momenten waarop je je kwetsbaar voelt en verdriet hebt. Het kan rouw zijn om het verlies van een dierbare. Maar het kan ook zijn dat je de pijn voelt om wat niet uitgekomen is.

Behoefte aan troost kan bijvoorbeeld te maken hebben met:

  • gemis van een geliefde
  • het verlies van gezondheid
  • kinderloosheid, een miskraam
  • het stuklopen van een relatie
  • moeizame familierelatie(s)
  • je energie en idealen (tijdelijk) kwijt zijn, burn-out
  • je niet begrepen voelen

In Ontmoeting Thuis is er ruimte voor het contact maken met je eigen verlangens en gevoelens, uitwisseling met anderen en het vinden van inspiratie. In de week voorafgaand aan deze ontmoeting ontvang je een paar aandachtsvragen. We zullen deze bijeenkomst ook onze zintuigen er extra bij betrekken. Te beginnen met een bakkie troost!

Ontmoeting Thuis is een mix van (even) stil worden, verbinding met jezelf en de ander ervaren door uitwisseling in een fijne sfeer. En daarbij krijg je stof tot nadenken en inspiratie via een gedicht/tekst/muziek/kort filmpje.

Aanmeldingsinformatie:

Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10.
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Vooraf: Je krijgt vooraf een mail met een of meer aandachtsvragen bij het thema van de ontmoeting.

Datum: zaterdag 28 september 2019
Volgende data: 26 oktober en vanaf 30 november 4x adventsretraite.
Tijd: 9.30 uur – ca. 11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur
Plaats: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen
* Meld je uiterlijk 22 september aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of per app naar 06-49644408. Door betaling van de deelnamekosten is je aanmelding definitief. Je krijgt deze natuurlijk terug als deze Ontmoeting Thuis al volgeboekt is! Eerst meer weten?
Bel of mail Annet!
Deelnamekosten: Betaal vooraf € 15,- eenvoudig meteen via Ideal of anders door deze over te maken op NL73 KNAB 0258 9171 99 – Zin in mijn Leven met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.

betaal hier
Reacties zijn gesloten.