Ontvangen en geven

Ontvangen en geven

In mei en juni kun je meedoen met twee Ontmoetingen Thuis rond deze basale thema’s in ons leven. We slaan nog wel eens het eerste thema ONTVANGEN over. Vooral als je idealistisch bent geef je nog wel eens meer weg dan goed voor je is. Je kan leeg raken. En wat als je druk bent met je werk en er wordt in je familie ook nog een beroep op je gedaan? Je kunt naast je eigen taken en bezigheden druk zijn met mantelzorg. Belangrijk om mee bezig te zijn. Maar hoe krijg jíj je energie? Je zult niet de eerste zijn die gevoelens van burn-out heeft. Zelf ontvangen voordat je iets geeft is essentieel om niet leeg te raken. Maar wat is datgene wat jij nodig hebt? Hoe krijg jij dat? En lukt het je ervoor open te staan? Soms heb je gewoon de bescherming nodig van een denkbeeldige paraplu of parasol!
De Ontmoeting Thuis is een mix van (even) stil worden, verbinding met jezelf en de ander ervaren door uitwisseling in een fijne sfeer. En daarbij krijg je stof tot nadenken en inspiratie via een gedicht/tekst/muziek/kort filmpje. In juni ontmoeten we elkaar rond het thema GEVEN. Je kunt je voor deze Ontmoetingen Thuis per keer aanmelden.

Aanmeldingsinformatie:

Datum: zaterdag 25 mei (ontvangen) en 29 juni (geven)
Tijd: 9.30 uur – ca. 11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur
Plaats: deze keren Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen (andere keren mogelijk bij een van de deelnemers thuis)
* Meld je aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of per app naar 06-49644408.
* Kosten: Betaal vooraf de deelnamebijdrage door deze over te maken op NL73 KNAB 0258 9171 99 – Zin in mijn Leven met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.
Let op! Dit is een nieuwe bankrekening op naam van Zin in mijn Leven!
Deelnamekosten: €10,- of € 11,- via Ideal
* Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10.
* Begeleiding: Annet Hogenbirk
* Vooraf: Je krijgt vooraf een mail met een of meer aandachtsvragen bij het thema van de ontmoeting.

Meer weten?

Bel of mail Annet!

Reageren is niet mogelijk.