Ontvangen en geven

Ontvangen en geven

In mei en juni kun je meedoen met twee Ontmoetingen Thuis rond deze basale thema’s in ons leven. We slaan nog wel eens het eerste thema ONTVANGEN over. Vooral als je idealistisch bent geef je nog wel eens meer weg dan goed voor je is. Je kan leeg raken. En wat als je druk bent met je werk en er wordt in je familie ook nog een beroep op je gedaan? Je kunt naast je eigen taken en bezigheden druk zijn met mantelzorg. Belangrijk om mee bezig te zijn. Maar hoe krijg jíj je energie? Je zult niet de eerste zijn die gevoelens van burn-out heeft. Zelf ontvangen voordat je iets geeft is essentieel om niet leeg te raken. Maar wat is datgene wat jij nodig hebt? Hoe krijg jij dat? En lukt het je ervoor open te staan? Soms heb je gewoon de bescherming nodig van een denkbeeldige paraplu of parasol!


Ontmoeting Thuis is een mix van (even) stil worden, verbinding met jezelf en de ander ervaren door uitwisseling in een fijne sfeer. En daarbij krijg je stof tot nadenken en inspiratie via een gedicht/tekst/muziek/kort filmpje. In juni ontmoeten we elkaar rond het thema GEVEN. Je kunt je voor deze Ontmoetingen Thuis per keer aanmelden.

Reacties van de deelnemers

Het was een rustpunt
inspirerend 
heel fijn,
bezinning
het gaf inzicht
laat een rode draad zien

Heb je de vorige Ontmoeting Thuis gemist? Jammer!
Kijken of het iets voor je is
We hebben toen verkend wat ONTVANGEN voor ons betekent. Je bent welkom om deze keer meer te doen en jezelf en de ander te ontmoeten rond het thema GEVEN.
Heb JIJ iets te geven? Wíl je dat wel?
Je krijgt iets als je iets van jezelf geeft. Kijk naar dit filmpje dat we de afgelopen Ontmoeting Thuis tot 5:09 gekeken hebben. Ik ben benieuwd of jij er ook blij en nieuwsgierig van wordt!

Doe mee!
Ik ben ervan overtuigd dat we een hartverwarmende Ontmoeting Thuis zullen hebben. Doe jij ook mee? Meld je nu aan! Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. VOL= VOL Je aanmelding is na betaling definitief. Aanmelden uiterlijk 22 juni. Verzeker je van je deelname en doe het meteen!

Aanmeldingsinformatie:


* Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10.
* Begeleiding: Annet Hogenbirk
* Vooraf: Je krijgt vooraf een mail met een of meer aandachtsvragen bij het thema van de ontmoeting.

Datum: zaterdag 25 mei (ONTVANGEN, vorige maand) en 29 juni (GEVEN, volgende zaterdag)
Tijd: 9.30 uur – ca. 11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur
Plaats: deze keren Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen (andere keren mogelijk bij een van de deelnemers thuis)
* Meld je aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of per app naar 06-49644408. Meer weten?
Bel of mail Annet!

* Kosten: Betaal vooraf € 11,- eenvoudig meteen via Ideal of anders door deze over te maken op NL73 KNAB 0258 9171 99 – Zin in mijn Leven met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.
Let op! Dit is een nieuwe bankrekening op naam van Zin in mijn Leven!
Deelnamekosten: € 11,- via Ideal

betaal hier

Reacties zijn gesloten.