Dáár kijk ik naar uit!

Dáár kijk ik naar uit!

Durf JIJ te verlangen?

Een nieuw jaar: 2020. Je hebt misschien wel nieuwe plannen. Je kijkt naar een gebeurtenis uit. Je wilt iets voor elkaar krijgen. Of ben je niet zo van de goede voornemens? Moet je juist eerder vóór iets uitkijken? Of gewoon doen wat je zo graag wilt…

Ontmoeting Thuis gaat deze keer over hoe JIJ concreet stappen gaat zetten om te leven zoals JIJ verlangt. Benieuwd wat er in jou leeft? Of heb je geen tijd voor verlangens? Doe mee en geef ze een kans!


Ik heb er een gedicht bij gemaakt. Klik op de gedichtsfoto en je vindt een grotere versie en meer gedichten.

Liedje van Verlangen, gedicht Annet hogenbirk

Op een open manier gaan we in gesprek, gestimuleerd door een speels filmpje. Vooraf krijg je een paar aandachtsvragen om er zelf al thuis bij stil te staan.

Wat het je oplevert:
Inzicht in jezelf
Inspiratie om meer te leven zoals jij het graag wilt

Je kunt aan Ontmoeting Thuis eenmalig deelnemen. Gewoonlijk is Ontmoeting Thuis maandelijks, maar tijdens de retraiteweken niet. Op 29 februari ben je welkom om mee te wandelen in de Hatertse Vennen. Kijk hier voor informatie.

Enkele reacties

Jouw bijeenkomsten zijn altijd warm, respectvol en vertrouwen wekkend. Dank daarvoor! (Esther)

Als begeleidster van de groep, weet ze als geen ander de kern te benoemen van de persoonlijke verhalen die, als vanzelf, verteld worden, waardoor het je net even wat meer duidelijkheid geeft. Zij heeft mij ‘geraakt’ en we hebben elkaar in de groep ‘geraakt’, op een warme en liefdevolle manier, ieder op zijn eigen wijze. (Liesbeth)

Geen therapie – wel inzicht en inspiratie

Het mooie van de Ontmoetingen Thuis die Annet vanuit Zin in mijn Leven organiseert is, dat het geen ‘therapie-groep-ontmoetingen’ zijn. Het zijn uitwisselingen van ervaringen, het omgaan met het leven van alle dag en het geven en vinden van inspiratie. En verbinding met elkaar. Ook met elkaar even stil kunnen zijn – om het stil te laten worden in jezelf en even uit de vicieuze cirkel van drukte van alledag te kunnen stappen.

Ontmoeting Thuis is een mix van (even) stil worden, verbinding met jezelf en de ander ervaren door uitwisseling in een fijne sfeer. En daarbij krijg je stof tot nadenken en inspiratie via een gedicht/tekst/muziek/kort filmpje.

Aanmeldingsinformatie:

Datum: zaterdag 25 januari 2020
Tijd: 10.00 uur – ca. 11.30 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.45 uur
Let op! Dit is een half uur later dan de vorige ontmoetingen!
Plaats: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen

Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10.
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Vooraf: Je krijgt vooraf een mail met een of meer aandachtsvragen bij het thema van de ontmoeting.
* Meld je uiterlijk 20 januari aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of per app naar 06-49644408 en betaal de bijdrage. Door betaling van deze deelnamekosten is je aanmelding definitief. Je krijgt deze natuurlijk terug als deze Ontmoeting Thuis al volgeboekt is! Eerst meer weten? Of zijn de deelnamekosten een probleem? Bel of mail Annet!
Deelnamekosten: Betaal vooraf € 15,- eenvoudig meteen via Ideal 
Met een smartphone kun je met een QR-scanner ook deze betaal-link openen:

Anders betalen?
Dat kan door €15,- over te maken op NL73 KNAB 0258 9171 99 – Zin in mijn Leven met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *