Aandacht voor je basis

Aandacht voor je basis

Geen therapie – wel inzicht en inspiratie

Het mooie van de Ontmoetingen Thuis die Annet vanuit Zin in mijn Leven organiseert is, dat het geen ’therapie-groep-ontmoetingen’ zijn. Het zijn uitwisselingen van ervaringen, het omgaan met het leven van alle dag en het geven en vinden van inspiratie. En verbinding met elkaar. Ook met elkaar even stil kunnen zijn – om het stil te laten worden in jezelf en even uit de vicieuze cirkel van drukte van alledag te kunnen stappen.

Een paar troost-zakdoekjes van de vorige Ontmoeting Thuis (sept. 2019)

Wat is nú belangrijk voor je?

In september kwam het onderwerp troost aan bod tijdens een zeer geslaagde Ontmoeting Thuis. Een vervolg daarop is Ontmoeting Thuis op 26 oktober met als thema: ‘aandacht voor je basis’. Je kunt hieraan meedoen, ook als je er de vorige keer niet bij was! Aandacht voor je basis kun je geven vanuit wat niet gelukt is, vanuit niet uitgekomen verwachtingen. Dan wordt het samen treuren! Zulke tegenslagen zullen deze Ontmoeting Thuis ook zeker aan bod komen. Maar wel met een positieve insteek! Leidend is de vraag: Wat is nú belangrijk voor je? Juist wat je mist kan je gevoelig maken voor de essenties van je leven. Je hebt er meestal een eigen antwoord op gegeven en andere vaardigheden ontwikkeld. Je kunt mogelijk een positieve waarde ontdekken en aan je ervaring van gemis toevoegen. Juist dat is in je leven nú belangrijk! We hebben als volwassen mensen vaak al behoorlijk geleerd om op een of andere manier met onze kwetsbaarheden om te gaan. En het is goed en stimulerend om dat te met elkaar te delen en het zo extra aandacht te geven. Het geeft je een heldere focus voor datgene waaraan jij dagelijks je energie wil geven en waarvan je energie kríjgt!

Ontmoeting Thuis is een mix van (even) stil worden, verbinding met jezelf en de ander ervaren door uitwisseling in een fijne sfeer. En daarbij krijg je stof tot nadenken en inspiratie via een gedicht/tekst/muziek/kort filmpje.

Aanmeldingsinformatie:

Datum: zaterdag 26 oktober 2019
Tijd: 9.30 uur – ca. 11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur
Plaats: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen

Deelnamekosten: Betaal vooraf € 15,- eenvoudig meteen via Ideal 
of anders door deze over te maken op NL73 KNAB 0258 9171 99 – Zin in mijn Leven met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.

Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10.
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Vooraf: Je krijgt vooraf een mail met een of meer aandachtsvragen bij het thema van de ontmoeting.
* Meld je uiterlijk 20 oktober aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of per app naar 06-49644408. Door betaling van de deelnamekosten is je aanmelding definitief. Je krijgt deze natuurlijk terug als deze Ontmoeting Thuis al volgeboekt is! Eerst meer weten?
Bel of mail Annet!

Reacties zijn gesloten.