Er ontkiemt iets

Er ontkiemt iets

Meditatiegroep 40-dagentijd 2019

Inmiddels is het een traditie dat 5 weken voor Pasen de meditatiegroep van start gaat. Deze keer gebruiken we materiaal dat ik (Annet) zelf speciaal hiervoor ontwikkel. De vraag naar eigen materiaal wordt steeds nadrukkelijker gesteld, omdat dat materiaal als inspirerend en stimulerend wordt ervaren. De bijeenkomsten en je eigen aandachtige (liefst) dagelijkse momenten vormen samen een geheel: een mooie retraite voor jezelf. Je bent er dagelijks 15-30 minuten mee bezig.

Alleen materiaal
Wil je liever niet meedoen aan de groep, maar je wel abonneren op het materiaal dat bij dit programma hoort? Dat kan! Kijk hiervoor onderaan deze pagina.

In afwachting

Wat mag je verwachten?

  • Inspirerende teksten vanuit de Bijbel, gedichten en beeld- en geluidsmateriaal (foto/video/muziek).
  • Aandachtsvragen die je helpen om dagelijks stil te staan bij het weekthema als onderdeel van Er ontkiemt iets. Een deel van het materiaal krijg je via de mail en een deel op papier uitgereikt.
  • Je maakt een eigen proces door en zult daar in je dagelijks leven de vruchten van plukken. Doordat je er zelf de tijd en rust voor neemt kom je meer in verbinding met jezelf en met wat wezenlijk voor je is.
  • Boeiende bijeenkomsten in een veilige en open sfeer. Er is ruimte voor een korte stiltemeditatie en het delen van ervaringen, vragen/hobbels en inzichten. Er wordt niet gediscussieerd.

Wat heb je nodig?

  • Een computer/tablet/smartphone en eventueel een printer
  • Pen en papier
  • Een keukenwekker of andere timer, bijv. de Insight Timer een erg fijne meditatie-app (via de app-store verkrijgbaar)
  • Tijd (15-30 minuten) die je elke dag – liefst op hetzelfde moment – voor jezelf inplant
  • Een rustige plek
  • Geduld met jezelf: het aandurven om steeds meer aandacht te schenken aan wat er in je leeft en waar je hart naar uitgaat.

Informatie en aanmelding

Data: 16-23-30 maart en 6-13 april
Tijd: 10.00-ca. 11.15 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.45 uur
Deelnemersbijdrage (incl. koffie/thee): € 50,- + € 5,- programmamateriaal 
Plaats: De Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Maximaal aantal deelnemers: 10
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Aanmelden: Wil je zeker zijn van deelname, meld je dan meteen aan (vol=vol), maar uiterlijk 3 maart. De meditatieperiode start op woensdag 6 maart (Aswoensdag)
Contact: Wil je meer weten? Vraag je je af of het iets voor je is? Mail of bel Annet!

Gebruik programmamateriaal: Copyright van Zin in mijn Leven
Bij inschrijving voor dit programma ga je ermee akkoord dat het materiaal dat je ontvangt alleen voor jouw persoonlijke gebruik is en dat je het niet doorstuurt aan anderen, het kopieert of in een andere cursus opneemt. Mocht je het materiaal willen gebruiken neem dan contact op met Annet, Zin in mijn Leven. Voor ander gebruik dan voor jezelf heb je van Zin in mijn Leven schriftelijk toestemming nodig.

Meld je hier aan.
Betaling van de deelnemersbijdrage (€ 55,-) graag de eerste keer contant voldoen.

Wat gaat er bij jou naar boven komen?

Abonnement op alleen het materiaal van het 40-dagenprogramma

Je kunt je ook inschrijven op een abonnement van het meditatiemateriaal dat voor deze 40-dagentijd door Zin in mijn Leven ontwikkeld wordt. Kijk voor meer informatie en voor gebruik programmamateriaal boven de foto op deze pagina. Je doet bij dit abonnement alleen niet mee met de groep en ontvangt minimaal 2 x per week het materiaal per mail.

Meld je hier aan.
Na betaling van het abonnementsgeld a €5,- ben je definitief aangemeld. Wil je e-mailondersteuning gedurende deze periode, dan kan dat voor € 10,- per week. Per week kun je hiervoor 2 x via de mail van gedachten wisselen en vragen voorleggen aan Annet.

Betalingsgegevens:

Maak na je aanmelding per mail € 5,- (alleen materiaal) of € 55,- (inclusief e-mailbegeleiding) o.v.v. je naam en ’40-dagenmateriaal’ over op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen.

Reageren is niet mogelijk.