Uitwisselingsgroep meditatie 40-dagentijd 2017 met de titel: “Spreek Heer, ik luister.” VOL

Uitwisselingsgroep meditatie 40-dagentijd 2017 met de titel: “Spreek Heer, ik luister.” VOL

Vanouds is de periode van 40 dagen voor Pasen de vastentijd. Vasten is een manier om ander zicht te krijgen op het alledaagse, een manier van bezinnen. Je eet een periode bijvoorbeeld geen vlees, kiest ervoor om tijdelijk niet bezig te zijn met sociale media of geen tv te kijken of je maakt de keuze tijd vrij te maken voor stilte. Vasten kun je ook anders invullen: je kunt meer dan je gewoonlijk doet, aandacht besteden aan je eigen bronnen van geloven en met jezelf en met Bijbelwoorden in gesprek gaan.

Digitale retraite – inspiratie opdoen op jouw eigen moment!

In deze 40-dagentijd kun je meedoen met de uitwisselingsgroep bij de ignatiaanse digitale retraite. Daaraan nemen bijna 10.000 mensen deel! Als je je aanmeldt, krijg je dagelijks een mail met een thema,
teksten, vragen en suggesties om bij stil te staan. Die kun je gebruiken voor een moment van rust waarin je je aandacht naar binnen richt. In de groep wisselen we uit hoe we die meditatieve momenten ervaren en wat dat bij ons oproept. Er is ruimte om te delen wat je wilt delen en er is een kort gezamenlijk meditatief moment.

Begeleiding: Annet Hogenbirk
Wanneer: 5 opeenvolgende zaterdagen 11, 18 en 25 maart en 1 en 8 april
Tijd: 10.00 – 11.15 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 50,- (inclusief koffie/thee)
Aanmelden en info: bij Annet Hogenbirk: info@zininmijnleven.nl vóór 5 maart 2016. Groep is VOL! Aanmelden voor adventsretraite kan wel.
Aanmelden digitale retraite: www.ignatiaansbidden.org
Aantal deelnemers: maximaal 10

Reacties zijn gesloten.