Inspirerend kritisch

Inspirerend kritisch

Bob Nonnekens (ingenieur): “Annet is een coach die met een menselijke maat meet! Ik heb Annet ervaren als kritisch en niet-vooringenomen. Ze treedt haar cliënten met oprecht respect tegemoet, en leert hen -waar nodig- de eigenwaarde te hervinden en als bron voor kansen en inspiratie in te zetten.

Persoonlijke vraagstukken worden in samenhang met hun omgeving gezien en aangepakt. Belemmeringen worden teruggebracht tot realistische en beheersbare proporties en waar mogelijk omgebogen tot sturingsmiddelen en kansen. De resultaten die deze aanpak oplevert zijn daardoor van blijvende waarde.

Als cliënt blijf je de controle over het coachingstraject houden en krijg je telkens weer de kans om met succesvol afgeronde taken en opdrachten te ervaren hoe zaken anders, beter kunnen.

Grote stappen zijn mogelijk maar ook stilstaan in verbazing en verwondering; de veelzijdigheid van het leven komt in al haar facetten voor het voetlicht. Annet biedt je de ruimte je coachingstraject zo doelgericht als gewenst en zo ‘zweverig’ als nodig vorm te geven. Maar Annet waakt er terdege voor dat je coachingsdoelen gehaald worden en weet daar ongemerkt de vaart in te houden.

Om kort te gaan, ik heb het coachingstraject met Annet ervaren als inspirerend en motiverend. Mijn doelen zijn gehaald en mijn inzichten zijn enorm vergroot. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *