Stiltewandeling Compassie

Stiltewandeling Compassie

Wie BEN jij?

Dat is het thema voor de wandeling op woensdagavond 9 augustus. Vaak denken we alleen maar in wat we willen en dus nog niet voor elkaar hebben. Maar we zijn eigenlijk al heel wat! Aandacht voor het goede dat er in jouzelf zit, het mooie van wie je als mens bent is eigenlijk best belangrijk! Deze avondwandeling staan we stil bij wie we ten diepste zijn. Als je zo stil staat, komt er heel wat in beweging!

Heeft niet alles zijn eigen schoonheid?

Wandelen in stilte laat je letterlijk en figuurlijk op adem komen! We doen dat in een heerlijke ruimtelijke omgeving na een korte ontspanningsoefening en het lezen een mooi gedicht. Het thema heeft altijd met jezelf te maken. Drie kwartier wandelen we in stilte met aandacht voor de natuur en onszelf. Daarna wandelen we twee aan twee weer verder en wisselen we uit, zoveel als we met elkaar willen delen. Bij terugkomst drinken we koffie/thee met iets lekkers en ontmoeten we elkaar.

Informatie

Data 2017: Ochtenden 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december (iedere tweede woensdag van de maand).
Tijd: 9.30 uur tot ca. 11.30 uur

2017 ZomerAvondwandelingen: 9 augustus.
Tijd: 19.15-ca. 21.15 uur

Plaats: Verzamelen bij de Andreaskerk, Kerkstraat 52, 6551 ZZ Weurt.
Kosten: Waardebepaling achteraf. Jij bepaalt en betaalt wat jij het waard vindt.
Aanmelden: tot 18.00 uur de dag ervoor. Meld je hier aan en vermeld je telefoonnummer in verband met eventuele afmelding bij slecht weer.
Belangrijk: Doe stevige schoenen aan!

Download de flyer Compassiewandeling