Stiltewandeling Compassie

Stiltewandeling Compassie

Inspiratie ná of juist ín de vakantie!

Hoe ga je na je vakantie met meer focus aan het werk? Hoe verander je de dingen die je graag zou veranderen?

In een vakantieperiode kun je afstand nemen van wat je dagelijks doet. Ga je weg, dan heb je een andere omgeving, andere activiteiten en een ander ritme. Je hebt aandacht voor natuur, mensen en/of andere activiteiten. Blijf je thuis, dan kom je toe aan dingen die je gewoonlijk niet doet. Je schildert het huis, maakt een fietstocht of hebt meer tijd voor vrienden, familie en als het goed is ook voor jezelf. 

Hoe leef je – ook na je vakantie – met meer aandacht voor datgene wat jij belangrijk vindt. Hoe maak je ruimte voor waar het voor jou om draait?

Deze stiltewandeling helpt je daar stappen in te zetten.

Wandelen in stilte laat je letterlijk en figuurlijk op adem komen! We doen dat in een heerlijke ruimtelijke omgeving na een korte ontspanningsoefening en het lezen een mooi gedicht. Het thema heeft altijd met jezelf te maken. Drie kwartier wandelen we in stilte met aandacht voor de natuur en onszelf. Daarna wandelen we twee aan twee weer verder en wisselen we uit, zoveel als we met elkaar willen delen. Bij terugkomst toasten we op de zomer en ontmoeten we elkaar.

Informatie

 ZomerAvondwandeling: 9 augustus.
Tijd: 19.15-ca. 21.15 uur

Plaats: Verzamelen bij de Andreaskerk, Kerkstraat 52, 6551 ZZ Weurt.
Kosten: Waardebepaling achteraf. Jij bepaalt en betaalt wat jij het waard vindt.
Aanmelden: tot 18.00 uur de dag ervoor. Meld je hier aan en vermeld je telefoonnummer in verband met eventuele afmelding bij slecht weer.
Belangrijk: Doe stevige schoenen aan!

Download de flyer Compassiewandeling