Ontmoeting thuis

Ontmoeting thuis

DEEL IETS VAN JEZELF

Iedere mens heeft wel iets in zijn of haar hart, in huis, de tuin of op de foto wat op een bepaalde manier kostbaar is voor hem of haar! Deze keer nemen we elkaar daarin mee in onze Ontmoeting Thuis.

Doe jij ook mee en breng jij iets van jouzelf mee? Naast de uitwisseling zal er ook weer gelegenheid zijn om in stilte geïnspireerd te worden.

Let op! (2x)
Deze keer is er allééń op de zaterdagmorgen Ontmoeting Thuis. De woensdagavond-bijeenkomst in juni vervalt. We komen samen bij Elly thuis. Haar adres ontvang je na aanmelding.

Datum: 2 juni
Tijd: 9.30-ca. 11.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 9.15 uur
Aanmelden: graag uiterlijk 29 mei.
* Per mail of eventueel per app naar 06-49644408.
* Betaal vooraf de deelnamebijdrage door deze over te maken op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.
Overleg even met 
Annet als je je ná 29 mei voor de bijeenkomst wilt aanmelden.

Deelnamebijdrage: Bijdrage €10,- (€ 5,- voor minima met gezamenlijk netto inkomen tot € 1200,-).
Maximaal aantal deelnemers: 10

Dit is de laatste Ontmoeting Thuis voor de zomervakantie. Op zaterdagmorgen 7 juli is er – terug van weggeweest! – een Stiltewandeling gepland.

Restitutie
Mocht de datum waarvoor je inschrijft vol zitten, dan ontvang je hierover bericht en krijg je je bijdrage zo spoedig mogelijk teruggestort. Mocht je tot een week vóór de Ontmoeting Thuis merken dat je toch niet kan deelnemen, mail dit dan, dan stort ik het deelnamebedrag op je rekening terug!
Als je kort voor de Ontmoeting Thuis moet afzeggen vanwege een uitvaart van iemand die je na aan het hart ligt op de dag van Ontmoeting Thuis, geldt hetzelfde.

Inspiratie opdoen met en aan elkaar

De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt. Je kunt per keer zelf kiezen of je meedoet. Ook jij kunt meedoen. We laten ons inspireren door een boeiend filmpje/kunst en door een mooie tekst. Samen mediteren we een kwartier in stilte. En daarna wisselen we met elkaar uit wat dit bij ons oproept. Het is fijn om elkaar zo te kunnen ontmoeten. Je deelt zo eigenlijk op een vanzelfsprekende manier waar het jou in je leven om gaat, waarnaar jij op zoek bent. De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt.

Data:
Zaterdagmorgen:
2 juni: 9.30-11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur.
Volgende data: 7 juli – Stiltewandeling in het struingebied bij Weurt
Planning Ontmoeting Thuis voor najaar 2018 volgt binnenkort!
Woensdagavond:

Een woensdagavond in de maand 20.00-21.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur)
Volgende datum: najaar 2018, planning volgt
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Adres: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen of bij een van de deelnemers thuis.