Ontmoeting thuis

Ontmoeting thuis

VRIJHEID Ontmoeting Thuis – 5 en 9 mei 2018

Vrijheid voor jezelf en voor de ander
We vieren 5 mei weer Bevrijdingsdag. Ons land is bevrijd uit de oorlog. Maar dat betekent nog niet dat we vrije mensen zijn. Ervaar jij de ruimte om te zijn wie je in wezen bent? Wat geeft jou vrijheid en hoe geef jij de ander ruimte om te leven?
We staan stil bij dit waardevolle thema met beeld, inspirerende tekst en stiltemeditatie. En we luisteren aandachtig naar elkaar.

Je bent welkom om mee te doen met een van de Ontmoetingen Thuis:
zaterdag 5 mei – 9.30-11.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur)
woensdag 9 mei – 20.00-21.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur)

Wijze van aanmelden – gewijzigd!
1. Meld je aan per mail voor 5 mei of 9 mei aan
2. en maak € 10,- *) voor deelnamekosten over op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.

Restitutie
Mocht de datum waarvoor je inschrijft vol zitten, dan ontvang je hierover bericht en krijg je je bijdrage zo spoedig mogelijk teruggestort. Mocht je tot een week vóór de Ontmoeting Thuis merken dat je toch niet kan deelnemen, mail dit dan, dan stort ik het deelnamebedrag op je rekening terug!
Als je kort voor de Ontmoeting Thuis moet afzeggen vanwege een uitvaart van iemand die je na aan het hart ligt op de dag van Ontmoeting Thuis, geldt hetzelfde.

Inspiratie opdoen met en aan elkaar

De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt. Je kunt per keer zelf kiezen of je meedoet. Ook jij kunt meedoen. We laten ons inspireren door een boeiend filmpje/kunst en door een mooie tekst. Samen mediteren we een kwartier in stilte. En daarna wisselen we met elkaar uit wat dit bij ons oproept. Het is fijn om elkaar zo te kunnen ontmoeten. Je deelt zo eigenlijk op een vanzelfsprekende manier waar het jou in je leven om gaat, waarnaar jij op zoek bent. De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt.

Aanmelden is belangrijk
Meld je vooraf aan voor deze bijeenkomst. Er kunnen maximaal 10 mensen aan deelnemen. Vooral voor de zaterdagochtend is het mogelijk dat je op de wachtlijst komt. Meld je daarom ruim van tevoren aan voor deze bijeenkomst.
Aanmelding: Bij voorkeur per mail of eventueel per app naar 06-49644408. Betaal ook vooraf de deelnamebijdrage door deze over te maken op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.

Data:
Zaterdagmorgen:
5 mei: 9.30-11.00 uur, inloop met koffie/thee vanaf 9.15 uur.
Volgende data:  2 juni en 7 juli
Woensdagavond:
woensdag 9 mei – 20.00-21.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur)
Volgende datum: 20 juni.
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Adres: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen of bij een van de deelnemers thuis.
Deelnamebijdrage: Bijdrage €10,- (€ 5,- voor minima met gezamenlijk netto inkomen tot € 1200,-).
Maximaal aantal deelnemers: 10
Aanmelden: graag uiterlijk een week voor de bijeenkomst. Overleg even met Annet als je kort voor de bijeenkomst wilt aanmelden.