Ontmoeting thuis

Ontmoeting thuis

Data Ontmoeting Thuis najaar 2018 rond het thema Leven in balans

Zaterdagmorgen:

(1 september – Wat is wezenlijk voor mij? (1) geweest)
29 september – Focus – één ding tegelijk – niet meer worden opgeslokt! (2)
27 oktober – Rituelen in je dag – bron van rust en energie (3)(3)
24 november – Goed is beter dan perfect! (4)(4)

Thema van Ontmoeting Thuis 29-9

Deze tweede Ontmoeting Thuis na de zomerperiode verkennen we met elkaar het thema Focus – één ding tegelijk – niet meer worden opgeslokt.  Met elkaar staan we hierbij stil en werken we eraan dat nog helderder te krijgen. Als je weet en respecteert wat wezenlijk voor je is, ga je op een andere manier verder! Het is de basis voor Leven in balans . Deze avond is de eerste in een serie van vier over dit thema. Je kunt de bijeenkomsten los van elkaar bezoeken, maar het is sterk aan te raden met alle vier Ontmoetingen Thuis mee te doen.

Woensdagavond data:

29 augustus – geweest
26 september – 
24 oktober – 
21 november – 

Datum: 26 september 2018
Tijd: 20.00 – ca. 21.30 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.45 uur
Aanmelden: graag uiterlijk 23 september. Zie hieronder. Overleg even met Annet als je je ná 23 september voor de bijeenkomst wilt aanmelden.

Zaterdagmorgen

Datum: 29 september 2018
Tijd: 9.30 – ca. 11.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 9.15 uur
Aanmelden: graag uiterlijk 26 september. Zie hieronder. Overleg even met Annet als je je ná 26 september voor de bijeenkomst wilt aanmelden.

Aanmeldingsinformatie:

Meld je aan per mail bij Annet (info@zininmijnleven.nl) of eventueel per app naar 06-49644408.
* Betaal vooraf de deelnamebijdrage door deze over te maken op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen met vermelding van ‘Ontmoeting Thuis’, de datum en je naam.
Deelnamebijdrage: Bijdrage €10,- (€ 5,- voor minima met gezamenlijk netto inkomen tot € 1200,-).
* Aantal deelnemers: Minimum aantal deelnemers: 5, maximum aantal deelnemers: 10
* Begeleiding: Annet Hogenbirk
* Adres: Zin in mijn Leven, de Geerkamp 1133, 6545 HD Nijmegen of bij een van de deelnemers thuis.
………………………………………………………………………….

Restitutie

Mocht de datum waarvoor je inschrijft vol zitten of niet doorgaan, dan ontvang je hierover bericht en krijg je je bijdrage zo spoedig mogelijk teruggestort. Mocht je tot een week vóór de Ontmoeting Thuis merken dat je toch niet kan deelnemen, mail dit dan, dan stort ik het deelnamebedrag op je rekening terug!
Als je kort voor de Ontmoeting Thuis moet afzeggen vanwege een uitvaart van iemand die je na aan het hart ligt op de dag van Ontmoeting Thuis, geldt hetzelfde.

Inspiratie opdoen met en aan elkaar

De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt. Je kunt per keer zelf kiezen of je meedoet. Ook jij kunt meedoen. We laten ons inspireren door een boeiend filmpje/kunst en door een mooie tekst. Samen mediteren we een kwartier in stilte. En daarna wisselen we met elkaar uit wat dit bij ons oproept. Het is fijn om elkaar zo te kunnen ontmoeten. Je deelt zo eigenlijk op een vanzelfsprekende manier waar het jou in je leven om gaat, waarnaar jij op zoek bent. De bijeenkomsten zijn bedoeld als een plek waar je ruimte voor je eigen inbreng hebt en waar je door wie je bent anderen kunt inspireren en ook zelf geïnspireerd wordt.