Ontmoeting in de bieb

Ontmoeting in de bieb

Licht straalt daar waar we warme aandacht hebben voor elkaar!

Het zijn fijne gesprekken, echte ont-moetingen: er moet niets en er kan zoveel worden gedeeld. Dat blijkt wel uit de ervaringen van de mensen die aanschuiven. Ze geven aan dat het zo goed is dat ze hun verhaal kunnen doen en er samen even bij stil kunnen staan. Een ontmoeting: even niets moeten blijkt een weldaad te zijn voor alle gesprekspartners!

Ook eens meedoen of anderen hierop attenderen? Boeiend! Kijk hier voor meer informatie of volg Zin in mijn Leven op www.facebook.com/zininmijnleven

Dag en tijd: vrijdag 1, 8 en 22 december van 14.00-15.00 uur.
Gesprekspartner: Annet Hogenbirk (coach Zin in mijn Leven) of Alice Gerritsen (in december) en wie weet andere bezoekers.
Plaats: Bibliotheek Zwanenveld, Nijmegen
Kosten: gratis

Waarom Zin in mijn Leven meedoet aan Nijmegen Stad van Compassie

Als coach/inspirator vind ik het belangrijk dat mensen aandacht voor elkaar hebben. Dat maakt het dagelijks leven veel prettiger. Als je elkaar beter kent, kun je elkaar helpen. Al is het alleen al door elkaar bij het boodschappen doen even te groeten. Dat kan je dag plezieriger maken. We zijn mensen voor elkaar toch? Een warmere (liefdevollere) samenleving begint in het klein, gewoon bij onszelf! Daarom neem ik dit initiatief voor Ontmoeting in de Bieb. Bekijk hier de flyer.
Lees ook mijn blog hierover. Brochure – CompassieTrainingen Meedoe-dag op zondag 21 januari 2018. Workshops in het Huis van Compassie, Groenestraat 170, Nijmegen. Tijd: 10.30 uur-17.00 uur.

Aandacht voor elkaar