Inspiratiewandeling

Inspiratiewandeling

Rustpunt
Deze komen we zeker tegen! Jouw Rustpunt?

Startwandeling ‘Jouw Rustpunt’

Op zaterdag 29 februari kun je heerlijk tot rust komen tijdens de wandeling in de Hatertse Vennen. We lopen in een kleine groep in meditatief tempo. Je wordt tijdens deze wandeling op een prettige manier gestimuleerd om te verstillen en op adem te komen. Je krijgt mooie speciaal hiervoor ontworpen fotokaarten met enkele aandachtsvragen. Zo wandelend kom je gemakkelijker in gesprek met jezelf. De tweede helft van de wandeling kun je – als je dat wilt – met een ander je ervaringen uitwisselen. Na de wandeling is er gelegenheid om nog iets te drinken en/of te eten in het restaurant (kosten voor eigen rekening).

Tijd: 10.00 uur- ca. 11.30 uur (verzamelen vanaf 9.45 uur).
Plaats: Start en aankomst bij Restaurant Sint Walrick, Sint Walrickweg 5, 6611 KG Overasselt.
Kosten: € 12,50 (Los) inclusief koffie/thee en iets lekkers onderweg. Consumpties in het restaurant voor eigen rekening.
Kortingen mogelijk tot maximaal € 5,- in combinatie met andere onderdelen van de 40-dagenretraite. Kijk hier.
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Maximum aantal deelnemers: 10
Aanmelden: tot en met 22 februari per mail via info@zininmijnleven.nl of app: 06-49644408 en betaling van € 12,50 via Ideal. Klik HIER voor de betaallink. Of scan deze:

scan hier voor de Idealbetaling

Inspiratiewandeling INTENS LEVEN

In de stilte jezelf ontmoeten

Op je eigen moment een inspiratiewandeling maken?

Hoe leef je met meer aandacht voor datgene wat jij belangrijk vindt? Hoe maak je ruimte voor waar het voor jou om draait?

Deze inspiratiewandeling – individueel of in kleien groep – helpt je daar stappen in te zetten. Wandelen in stilte laat je letterlijk en figuurlijk op adem komen! We doen dat in een heerlijke ruimtelijke omgeving na een korte ontspanningsoefening en het lezen een mooi gedicht. Het thema heeft altijd met jezelf te maken. Drie kwartier wandelen we in stilte met aandacht voor de natuur en onszelf. Daarna wandelen we twee aan twee weer verder en wisselen we uit, zoveel als we met elkaar willen delen. 

Informatie

Datum: in overleg
Onderwerp: in overleg
Duur: ca. 1,5 uur.
Plaats: s
truingebied bij Weurt of desgewenst een ander rustig, verstillend gebied.
Kosten: individueel € 75 voor elke volgende deelnemer  € 15 extra.
Aanmelden: telefonisch of via info@zininmijnleven.nl
Belangrijk: doe stevige schoenen aan!