Inspiratiewandeling

Inspiratiewandeling

Inspiratiewandeling INTENS LEVEN

Heerlijk op adem komen is het tijdens deze avondwandeling. We wandelen op meditatief tempo in een verstillend natuurgebied. Een deel van de wandeling doen we dat in stilte om tot rust te komen, je eigen gedachten en gevoelens op te merken. De omgeving, de zon (misschien regendruppels) en de wind krijgen zo op een bijzondere manier je aandacht.

Je krijgt een paar aandachtsvragen/kleine opdrachten mee, die je helpen om INTENS LEVEN te verkennen. Er is daarna gelegenheid om je indrukken met een ander te delen. Ter afsluiting drinken we met elkaar een gezellig drankje!

Datum: woensdagavond 15 augustus
Tijd: 19.15 uur – ca. 21.15 uur, verzamelen vanaf 19.00 uur.
Kosten: € 7,50 inclusief drankje, bij aankomst graag gepast voldoen.
Aanmelding: graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 augustus per mail of bel/ app Annet: 0649644408. Bij onvoldoende deelnemers gaat de wandeling niet door.
Verzamellocatie: Andreaskerk te Weurt, Kerkstraat 54, 6551 ZZ Weurt
Begeleiding: Annet Hogenbirk

Let op: We wandelen in ruig gebied. Trek stevige schoenen aan en een lange broek!

In de stilte jezelf ontmoeten

 

 

 

Op een ander moment een inspiratiewandeling maken?

Hoe leef je met meer aandacht voor datgene wat jij belangrijk vindt? Hoe maak je ruimte voor waar het voor jou om draait?

Deze inspiratiewandeling helpt je daar stappen in te zetten. Wandelen in stilte laat je letterlijk en figuurlijk op adem komen! We doen dat in een heerlijke ruimtelijke omgeving na een korte ontspanningsoefening en het lezen een mooi gedicht. Het thema heeft altijd met jezelf te maken. Drie kwartier wandelen we in stilte met aandacht voor de natuur en onszelf. Daarna wandelen we twee aan twee weer verder en wisselen we uit, zoveel als we met elkaar willen delen. Bij terugkomst toasten we op de zomer en ontmoeten we elkaar.

Informatie

Datum: Op afspraak. Duur: 1,5 uur.
Plaats: 
Struingebied bij Weurt of desgewenst een ander rustig, verstillend gebied.
Kosten: individueel € 75,-
Aanmelden: telefonisch of via info@zininmijnleven.nl
Belangrijk: Doe stevige schoenen aan!

Download de flyer Compassiewandeling